Ce Modern Sulama Sistemleri

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ 2014 YILINDA CE GROUP İNŞAAAT GAYRİMENKUL OTOMOTİV GIDA TELEKOMİNASYON İTHALAT İHRACAT SAN. TİC.LTD.ŞTİ ŞİRKET ADI ALTINDA , CE MODERN SULAMA SİSTEMLERİ OLARAK KURULMUŞTUR.
GENÇ VE DİNAMİK OLAN FİRMAMIZ, DÜNYADA GELİŞEN MODERN SULAMA SİSTEMLERİNİN TÜM PARÇA VE EKİPMANLARINI, TÜRKİYEDE VE DÜNYADAKİ SULAMA SEKTÖRÜNDEKİ BİR ÇOK FİRMAYA TEDARİK ETMEYİ HEDEFLEMİŞTİR.
PROFOSYONEL KADROSU İLE KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE GÜVENİLİR VE TERCİH EDİLEN BİR FİRMA HALİNE GELMİŞTİR.
DAMLA SULAMA, YAĞMURLAMA SULAMANIN SÜREKLİ YENİLİKLERİNİ TAKİP EDEN FİRMAMIZ, GENİŞ KİTLELERE ULAŞARAK; YURT İÇİ VE BİR ÇOK ÜLKELERE (İRAN, AZERBAYCAN, IRAK, GÜRCİSTAN, ROMANYA, KAZAKİSTAN, ARAB ÜLKERİ VS) TOPTAN OLARAK TİCARETİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.
Ce Modern Sulama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ce Modern Sulama Sistemleri
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: ÜMİT ÇAM
Adres: G PLUS RESİDENCE BAGLAR MAH. MİMAR SİNAN CAD. NO:37 B BLOK KAT:9/122 GÜNEŞLİ-BAĞCILAR-İSTANBUL-TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7773835
Web Sitesi: www.cemodernsulama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ce Modern Sulama firma bilgileri. Ce Modern Sulama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ce Modern Sulama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ce Modern Sulama Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.