Ce Sistem Uluslararası Belgelendirme

Şirket Hakkında
Ce Sistem Uluslararası, Ankara ili Turan Güneş Bulvarı Korman Sitesi 51/M Çankaya adresinde bulunmaktadır. Firma Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Eren Bayar dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kalite Yönetim Sistemleri Belgelendirme, Ürün Belgelendirme, Teknik Muayene, Proje Denetimi, Bilişim ve Sağlık Sektörü Rehberlik Hizmetleri, Personel Belgelendirme ve Eğitim konularında faaliyet gösteren CE SİSTEM için, müşteri memnuniyeti ve güveni her şeyin üzerinde gelmektedir.
CE SİSTEM’ in her biri kendi mesleki deneyimleri ile konularında uzmanlaşmış profesyonel kadrosu; ilgili faaliyetler konusunda her ihtiyaca cevap verebilecek niteliktedir. CE SİSTEM uzmanları deneyimlerini bilgi ile birleştirerek tarafsız gözle yorum yapabilen yapıcı yaklaşımlarla çözüm üretebilen, hizmet sunduğu şirketlerin sistemi etkinleştirmede rehberlik edebilen uzmanlar arasından seçilmiştir.
CE SİSTEM, faaliyetlerini gerçekleştirirken, hizmet sunduğu şirketleri birer iş ortağı gibi görerek, yalnızca kontrol etmek ve doğrulamak amacıyla hareket etmekten öte, sistemlerine katma değer sağlamayı amaçlamaktadır.
Kuruluşundan bu yana, müşteri odaklı hizmet sunmayı ilke edinmiş olan CE SİSTEM, bu amacını gerçekleştirebilmek adına müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek için teknolojiye, eğitime ve personeline yatırım yapmaktadır.
Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren kuruluşumuz için; siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti önceliklidir.
CE Markalama, Kalite Yönetim Sistemleri Belgelendirme, Ürün Belgelendirme, Personel Belgelendirme, GS, GlobalGAP (EurepGAP), GOST-UKRSepro Belgelendirme, HQS Hastane Akreditasyonu, UHAD Hastane Akreditasyonu, JCI Hastane Akreditasyonu, ISO 15189 Tıbbi Laboratuvar Akreditasyonu, ISO 17025 Laboratuvar Akreditasyonu, CMMI ve Eğitim alanlarında hizmet sunan CE SİSTEM; güvenirlik, gizlilik, katma değer sağlama ve sürekli daha iyiye ulaşma yaklaşımlarıyla etik değerlerden taviz vermeden hizmet sunmayı görev olarak benimsemiştir.
CE SİSTEM; müşteri isteklerinin bilincinde, akreditasyon ve etik kuralları çerçevesinde geniş ve tecrübeli kadro yapısıyla müşterilerine en etkin ve hızlı çözümler sunmayı hedeflemekte, yine bu hedef doğrultusunda hiçbir fedakârlık ve yatırımdan kaçınmamaktadır.
CE SİSTEM; yenilikçi, dinamik, sürekli gelişen ve gelişmeye teşvik eden bir yaklaşımla, duruşundan ve etik değerlerden taviz vermeden uzun yıllar ülkemize hizmet vermeyi misyon olarak belirlemiştir.
İletişim Bilgileri
Firma: Ce Sistem Uluslararası Belgelendirme
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Eren Bayar
Adres: Turan Güneş Bulvarı Korman Sitesi 51/M Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4430378
Faks: (312) - 4430379
Web Sitesi: http://www.cesistem.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ce Sistem Uluslararası firma bilgileri. Ce Sistem Uluslararası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ce Sistem Uluslararası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ce Sistem Uluslararası Belgelendirme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.