Çebi Pharma

Şirket Hakkında
Çebi Pharma, İstanbul ili Yakuplu Merkez Mah. Mohaç Cad. 60 Sk. No:12 Beylikdüzü/istanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Metin Çebi dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız ıtriyat ve kozmetik alanının öncü firmaları arasında yer almaktadır. Müşteri odaklı yaklaşımı ile kaliteli ürünleri geniş pazarlama ağı ile tüm Türkiye'ye hizmet sunmaya devam etmekteyiz.
Çebi Pharma olarak beklenti ve taleplerinizi karşılayabilmekteyiz. Güçlü tedarikçi ağımızla birlikte istenilen miktarı sunabiliyor ve tüm tedarik süreci içerisinde gizlilik unsurunu koruyoruz. Sağladığımız ürünün gerçek ve güvenilir olduğunu temin ve garanti ediyoruz.
Sağlıkları konusunda bize güvenen pek çok insanla birlikte kaliteli ilaçları sunma ve insanların ilaçlara çok daha fazla erişebilmesi için büyük bir sorumluluğumuzun olduğuna inanıyoruz. Bu motivasyonla, müşterilerimizin beklentilerini karşılayıp bunun üzerine çıkabilmek için standartlarımızı ve operasyonel süreçlerimizi devamlı geliştirmek adına çaba gösteriyoruz.
Yenilikçi politikası, müşteri memnuniyeti, donanımlı personel kadrosu ve uygun fiyat politikası anlayışı ile her adımda yüksek kaliteli hizmet anlayışımızla daha nice yıllarca beraber olmak dileklerimizle..
İletişim Bilgileri
Firma: Çebi Pharma
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Metin Çebi
Adres: Yakuplu Merkez Mah. Mohaç Cad. 60 Sk. No:12 Beylikdüzü/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 3142011
Web Sitesi: www.cebipharma.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çebi Pharma firma bilgileri. Çebi Pharma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çebi Pharma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çebi Pharma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.