Cekmeköy Digitürk

Şirket Hakkında
Firmamız 1995 yılında kurulmuş ve günümüze kadar gelmiştir. Adalar, arnavutköy, ataşehir, avcılar, bağcılar, bahcelievler, bakırköy, başakşehir, bayrampaşa, beşiktaş, beykoz, beylikdüzü, beyoğlu, büyükcekmece, catalca, cekmeköy, esenler, esenyurt, eyüp, fatih, gaziosmanpaşa, güngören, kadıköy, kağıthane, kartal, kücükcekmece, maltepe, pendik, sancaktepe, sarıyer, şile, silivri, şişli, sultanbeyli, sultangazi, tuzla, ümraniye, üsküdar, zeytinburnu ilcelerimizde de cekmeköy firması olarak hizmet vermekteyiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cekmeköy Digitürk
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Elektronik Yayın
Yetkili Kişi: emre zeytinci
Adres: cekmeköy merkez
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4455565
Web Sitesi: www.digiturksimdi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cekmeköy Digitürk firma bilgileri. Cekmeköy Digitürk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cekmeköy Digitürk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cekmeköy Digitürk firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.