Çelebi Eğitim Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Danışmanlık ve eğitim sektöründe birçok farklı proje, şirket, meslek kuruluşu bünyesinde uzun yıllar çalışmaya müteakip, elde ettikleri birikim ve tecrübeleri tek bir çatı altında birleştirme kararı alan kurucularımız, 2009 yılında Çelebi Eğitim Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret Ltd. Şti. ni hayata geçirmişlerdir.

Firmamızın faaliyet konuları;

işletmelerin rekabet stratejilerini geliştirmelerine yardımcı olacak hizmetler sunmak ve
bu amaçla ihtiyaçlarını tespit ederek, bu ihtiyaçları karşılayacak çözümleri firmaların hedefleri doğrultusunda uygulamak,
uluslararası standartlara gelmelerini ve uluslararası pazarlara hazırlanmaları için firmalara rehberlik yapmak ve
bu pazarlara girmelerini sağlamak
amaçlarına yönelik hizmetleri içermektedir.

İçerisinde bulunduğumuz son on yıllık dönemin yükselen yıldızları arasında yer alan danışmanlık sektörü, varlığını 2000li yıllardan itibaren giderek sertleşen ve derinleşen ulusal ve uluslar arası rekabete borçludur. Bu gerçeğin farkında olan Çelebi kurucuları ve çalışanları, kendini sürekli yenileyip geliştiren bir hizmet anlayışını idame ettirmenin son derece önemli olduğunun bilincinde ve kararlılığındadır.

Entelektüel sermayenin el değiştirdiği faaliyet alanımızda, hizmet kalitesi kavramının tanımına ve sınırlarına dair yaptığımız çalışma ve araştırmalardan sonra geliştirdiğimiz ölçekler bugün uzman kadromuz ve portföyümüzdeki işletmelerimiz ile aramızdaki iş akışlarının düzenlenmesi için kullanılmaktadır.
Çelebi Eğitim Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çelebi Eğitim Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Ömer Cengiz ÇELEBİ
Adres: İncilipınar Mah. Prof. Muammer Aksoy Blv. Nişantaşı Sok. Prestij Ap. A-Blok No:5/11 Şehitkamil
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4216277
Web Sitesi: http://www.byclb.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çelebi Eğitim Danışmanlık firma bilgileri. Çelebi Eğitim Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çelebi Eğitim Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çelebi Eğitim Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.