Çelikiş Bıçak Ve Çelik Tic.san.ltd.şti.

Şirket Hakkında
1950 yılında faaliyetlerine başlamış olan ve 1995 yılında çelikiş bıçak ve çelik tic. San. Ltd. şti. adıyla faaliyetlerini sürdüren firmamız, kesici aletler ( çakı, bıçak, testere ) ‘nin yanında endüstriyel mutfak ekipmanları ( kıyma makinası, salça makinası, starilezatör, polietilen mutfak tezgahları, paslanmaz özel tip işler vs….) imalatı tamir, bakım ve montajı ile yurt içi ve yurt dışı pazarlama ağıyla ve her geçen gün genişleyen imalat portföyüyle ve her daim artan azmi ve hassasiyetiyle endüstriyel mutfak konusunda da profosyönelleşmiştir.

Firmamızın en önemli ilkeleri üstün ve kaliteli hizmet sunabilmektir.Bu yönüyle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında haklı bir üne sahiptir.Geniş bir ürün çeşidine sahip firmamız ihtiyaca en uygun projeleri deneyimli, yenilikçi, profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirir.
İhtiyaca en uygun ve üstün hizmet sunan firmamızın satış ve satış sonrası servis anlayışı ise firmamızın ‘’ hizmet satışla bitmez, başlar ‘’ sloganı ile özetlenebilir.
Birl
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çelikiş Bıçak Ve Çelik Tic.san.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
Yetkili Kişi: BEKİR SITKI DAVRAN
Adres: KAYHAN CAD.BIÇAKÇILAR CAŞISI NO:79/3
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2220247
Faks: (224) - 2206044
Web Sitesi: bursacelikis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çelikiş Bıçak Ve firma bilgileri. Çelikiş Bıçak Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çelikiş Bıçak Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çelikiş Bıçak Ve Çelik Tic.san.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.