Cem Hijyenik Ürünler Organizasyon Danışmanlık Sanayi Ve Tic. A.s.

Şirket Hakkında
Eskişehir merkezli firmamız uzman kadrosuyla hijyen sektöründe gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek amacıyla anti bakteriyel hijyenik ürünlerin ARGE çalışmasını yapmak üzere innovatif bir yatırım gerçekleştirmiştir. Üretimimiz Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunmakta olup her geçen gün büyüyerek fark yaratmaktadır.
Yeni nesil temizlik silikonu WC CLEANER hijyenik ve antibakteriyel yapısıyla hastalık olusumunu engellerken ergonomik tasarımıyla tam bir temizlik sağlamasının yanında çok önemli olarak hiçbir ekstra kimyasala ihtiyaç duymamasıyla ekolojik bir üründür.
Ürünümüz 2 yıldır Belçika ve Almanya’da satışta olup, özellikle hastane ve otellerde tercih edilmektedir. Ülkemizde yaptığımız tanıtım çalışmalarında çok olumlu tepkiler alıyoruz ve ürünümüz sektörde hakkettiği yerini almaya başlamıştır.

Sizlerin de katkısıyla ürünümüzü tüm Türkiye ve Dünya’ya tanıtmak ve yaymayı hedefliyoruz. Ekli sunumumuzu gördükten sonra, toptan, perakende satış veya bayilikle ilgili bilgi almak için bizimle irtibat kurabilirsiniz.


Kıllı tuvalet fırçasına göre avantajları ;
• Silikonun inert özelliği akışkanlık sağlar üzerinde leke, kir tutmaz, hiçbir şey yapıştırılamaz.
• Bu anti bakteriyel donanımlı tuvalet fırçası fırça kılı olmadan da işini yapabilmesi sayesinde rahatsız edici kir kalıntıları önlenmiş oluyor.
• Ayrıca malzeme su geçirmez ve fırça tutucusunda neredeyse hiç damla bırakmaz. Başlığın çıkıntıları ve kenarları sayesinde inatçı lekeler dahi çıkartılabilir.
• Anti bakteriyel olduğundan mikrop barındırmaz. Piyasadaki ürünlerin aksine hijyeniktir.
• Uzun ömürlüdür, Bir kez alıp, bir ömür kullanabilirsiniz.
• Özel tasarımı sayesinde mükemmel sonuç; konik şekilli, son derece esnek başlığı sayesinde o kadar hareketlidir ki, klozetin kolon altı gibi ulaşılması zor alanları kolayca temizler.
• Alüminyum sapı paslanmaz, nem, rutubet ve suya dayanıklıdır.
• Ürün temizliği için ekstra kimyasallara gerek yoktur. Ürün su
Cem Hijyenik Ürünler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cem Hijyenik Ürünler Organizasyon Danışmanlık Sanayi Ve Tic. A.s.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Aksesuar
Yetkili Kişi: MERAL TEKİN
Adres: Hoşnudiye Mah. M.K. Atatürk cd. No.174/A Odunpazarı /Eskişehir
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2335525
Web Sitesi: www.wccleaneronline.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Antibakteriyel Tuvalet Fırçası
Eskişehir merkezli firmamız uzman kadrosuyla hijyen sektöründe gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek amacıyla anti bakteriyel hi...
Cem Hijyenik Ürünler firma bilgileri. Cem Hijyenik Ürünler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cem Hijyenik Ürünler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cem Hijyenik Ürünler Organizasyon Danışmanlık Sanayi Ve Tic. A.s. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.