Cem İnşaat Ve Yük Kaldırma Makinaları San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Cem İnşaat Ve, İstanbul ili SANCAKTEPE MAH. SAMSUN SOK. NO:16 GÜNGÖREN/İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi İsmet ÇONAY , Cem ÇONAY dir.
Cem İnşaat Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İnşaat ve yük kaldırma makinaları sektörünün önde gelen firmalarından Cem İnşaat ve Yük Kaldırma Makinaları Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi kırk yıllık bir tecrübeyle faaliyet göstermektedir. Şirketin kurucusu İsmet Çonay’ın, aile adını verdiği Çonaylar 1969’da hizmet vermeye başladı. Her yıl artan bir başarı grafiğini girişimci ruhuyla besleyen İsmet Çonay, 1995’te Cem İnşaat ve Yük Kaldırma Makinaları Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu.

Cem İnşaat ve Yük Kaldırma Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. sektördeki yenilik ve değişimleri yakından takip etmekte, uzman personelini ve teknolojisini geliştirmeyi sürdürmektedir.. Kaliteli ürün politikasını, satış sonrası güçlü teknik destek ile kuvvetlendiren Cem İnşaat ve Yük Kaldırma Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti müşteri memnuniyetini hizmet anlayışınını merkezine yerleştiriyor. Vinç ve inşaat makinaları imalatı konusunda uzman olan kuruluşumuz, sektörün öncü firmalarından biri olmanın sorumluluğunu ve gururunu taşıyor.


Cem İnşaat ve Yük Kaldırma Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti, Çorluda ki 20.000 metrekare açık 7.000metre kare kapalı alana yayılan fabrikasında üretimini gerçekleştirmektedir. Dağıtım gücü sayesinde Türkiye’de her ile makine sağlayan Cem İnşaat ve Yük Kaldırma Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti, yurtdışında da Libya, Irak, Güney Afrika, Tanzanya’ya ihracat gerçekleştirmektedir.

Kuruluşundan bu yana dünya standartlarına uygun kalite anlayışını sürdüren Cem İnşaat ve Yük Kaldırma Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti., tecrübeli kadrosu, mevcut pazarda en iyi noktayı yakalama azmi içerisinde faaliyet göstermektedir.


İletişim Bilgileri
Firma: Cem İnşaat Ve Yük Kaldırma Makinaları San.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Makina Bakım
Yetkili Kişi: İsmet ÇONAY , Cem ÇONAY
Adres: SANCAKTEPE MAH. SAMSUN SOK. NO:16 GÜNGÖREN/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6376898
Web Sitesi: www.cemmak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cem İnşaat Ve firma bilgileri. Cem İnşaat Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cem İnşaat Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cem İnşaat Ve Yük Kaldırma Makinaları San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.