Cemre Yapı Mimarlık

Şirket Hakkında
Cemre Yapı Mimarlık, Konya ili Horozluhan Mah. Marangozlar Sanayi, Aksu Sk.No:104 adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » PVC Pencere sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Alüminyum Doğrama, Çelik Kapı dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Konya'da faaliyet gösteren firmamız, PVC pencere, Alüminyum doğrama, cam balkon sistemleri, çelik kapı üretimi ve montaj hizmetleri sunmaktadır. Uygun fiyatlarla, zamanında teslim, hatasız montaj ve renk seçeneklerimizden ve hizmetimizden memnun kalacağınızın garantisini vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Cemre Yapı Mimarlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » PVC Pencere
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cam Balkon
Yetkili Kişi: Alüminyum Doğrama, Çelik Kapı
Adres: Horozluhan Mah. Marangozlar Sanayi, Aksu Sk.No:104
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 2983000
Web Sitesi: cemre_yapi@hotmail.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cemre Yapı Mimarlık firma bilgileri. Cemre Yapı Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cemre Yapı Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cemre Yapı Mimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.