Çengelköy Mjs Anaokulu

Şirket Hakkında
3 - 6 YAŞ ARASI EĞİTİM... ÇOCUĞUN DOĞASINA UYGUN, GERÇEKÇİ EĞİTİM PROGRAMLARI... KATILIMCI VE ŞEFFAFLIK ÜZERİNE KURULMUŞ EĞİTİM SİSTEMİ... SAĞLIK, GÜVENLİK VE HİJYENE YÖNELİK TEDBİRLERİN SAĞLANDIĞI PROFESYONEL OKUL ANLAYIŞI... 3 KATLI 600M2 AĞAÇLI BAHÇESİ OLAN ÖZEL BİNA... 18 KİŞİDEN OLUŞAN GENİŞ KADRO... OKUL PSİKOLOĞU... ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI... İNTERNETTEN CANLI YAYIN İMKANI... 75M2 ÖZEL OYUN SALONU... FUTBOL BASKETBOL OYUN ALANI... AĞAÇ EV - KUM HAVUZU... UYKU ODASI... HER AYA ÖZEL BİLGİLENDİRİCİ BÜLTENLER... ÖZEL BESLENME PROGRAMLARI... RESİM - SANAT EĞİTİMİ (Özel Branş Dersi)... İNGİLİZCE EĞİTİMİ (Özel Branş Dersi - her gün)... MODERN DANS - BALE EĞİTİMİ (Özel Branş Dersi)... MÜZİK EĞİTİMİ (Özel Branş Dersi)... DENEYEN ÇOCUK FEN PROJESİ UYGULAMA OKULU (Özel Branş Dersi)... BAHÇE OYUN GRUPLARI... VELİ İŞBİRLİĞİNİ SAĞLAYAN ÖZEL EĞİTİM VE PAYLAŞIM TOPLANTILARI..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çengelköy Mjs Anaokulu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Elif Gökbaş
Adres: Çengelköy - Üsküdar istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4625620
Web Sitesi: www.mjsanaokulu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çengelköy Mjs Anaokulu firma bilgileri. Çengelköy Mjs Anaokulu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çengelköy Mjs Anaokulu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çengelköy Mjs Anaokulu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.