Cenk Endustri Vana Ve Kontrol Sistemleri Sanayi Tic Ltd Şti.

Şirket Hakkında
Cenk Endüstri Vana ve Kontrol Sistemleri olarak , Türkiyede tescilini almış olduğu FLUCON markasıyla her türlü akışkan ortamı için proses kontrolüne yönelik 15 yıllık mühendislik tecrübesiyle komple çözümler sunmaktadır.

Ana ürünler ; Pnömatik elektrik, hidrolik aktuatörler ve bunların aksesuarları (switch kutuları, pozisyonerler, yön valfleri) kelebek, küresel, bıçaklı, glob, sürgülü vanalar, kontrol vanaları, çekvalfler, emniyet ventilleri ve basınç düşürücüler.

Ana çalışma sektörleri ; Endüstriyel fabrikalar (petro kimya, kimya, gıda, çimento, kağt, ilaç vs) arıtma, denizcilik ve taahhüt firmalarıdır.

Bunun yanı sıra şirket, PLC yazılım ve kontrol panoları da dahil olmak üzere proses otomasyonuna yönelik komple çözümler sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cenk Endustri Vana Ve Kontrol Sistemleri Sanayi Tic Ltd Şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: OKAN GÜVEN
Adres: PERPA TİC MERK B BLOK K:11 NO:1691 OKMEYDANI ŞİŞLİ İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2202060
Faks: (212) - 2202055
Web Sitesi: www.cenkendustri.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cenk Endustri Vana firma bilgileri. Cenk Endustri Vana adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cenk Endustri Vana ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cenk Endustri Vana Ve Kontrol Sistemleri Sanayi Tic Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.