Cenka Proje Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında



Cenka Limited Şirketi; ticari hayata “Ofis Sistemleri ve İnşaat İşleri” başta olmak üzere müşteri memnuniyeti ilkesiyle şekillendirerek başlamıştır.30 yıllık tecrübesiyle yurt içi ve yurt dışında Alçıpan Profil İmalatı, PVC Kapı Pencere Profil İmalatı, İnşaat Proje Dizayn ve Uygulama Hizmeti vermektedir. Ürünlerindeki kalite ve birinci sınıf işçilik anlayışı ile sizlere farklı çözümler sunarken hayallerinizi süsleyen yaşamı da, gerçekleştirmeye olanak tanımaktadır.Ofis işleri uygulamaları devam eden Demontable veTavan Sistemleri ile ürün ve uygulamaları göz doldurmaktadır.

Cenka Proje Mimarlık San.ve Tic LTD Şirketi her türlü inşaat işlerinizde (villa, toplu konut, fabrika, ofis dizayn vs) size çözümler üretir.Günümüzün modern mimarisini ve konforunu sizlerin hizmetine sunar.

Şirket faaliyete 1982 de Artvin Hopa’da başlamıştır.1987 de İstanbul –Bayrampaşa’da nalbur ve dekorasyon,

1990’ da da Koç Holding yan kuruluşu olan Tekiz firmasında alçipan tavan, bölme duvar, demontable ofis bölme duvarları, alüminyum tavan, taşyunu tavan olarak taşeronluk hizmeti yaptı.1992 yılında kendi imalatına başlayan firma çalışmalarına Ümraniye-Yukarı Dudullu’da alçipan profil ve aksesuar imalatı olarak devam etti. İstanbul’da ve diğer illerde ofis bölme duvar, alçipan tavan duvar, boya, kapı vb.işlerin uygulama imalat ve montajını yaparak sektörde yerini sağlamlaştırmıştır. Cenka Limited Şirketi yurt içi tecrübe ve bilgi birikimini Azerbaycan, Gürcistan ve Kuzey Irak gibi ülkelere taşıyarak 1996-2011 yılı sonuna kadar son derece başarılı çalışmalara imza atmıştır. Şirket çalışmalarına İstanbul/Sultangazi’ de devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cenka Proje Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Cengiz KARAMERT
Adres: Cebecı mah. Y cad. No: 12-A KAT:1 Sultangazi- İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6685222
Web Sitesi: www.karamert.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cenka Proje Mimarlık firma bilgileri. Cenka Proje Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cenka Proje Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cenka Proje Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.