Ceo Ajans Danışmanlık Org

Şirket Hakkında
merkez ofisimiz izmirde olan fırmamızın başta ege bölgesi olmak üzere güney marmara ve akdeniz bölgesinde hizmet vermekteyiz.firmaların danışmanlık hizmetlerini vermekteyiz ayrıca firmaların ulusal ve yerel marketlerdeki akdevite hizmetlerini yürütüyoruz.açılış ve organizisayon çalişmlarımız mevcuttur.fuar org.hostes hizmeti vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ceo Ajans Danışmanlık Org
Sektörü: Hizmet » Stand / Hostes
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: ozan öner
Adres: 2131/20 sok.no:7k:3 da:5 manavkuyu-bayraklı izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3482002
Web Sitesi: www.ceoajans.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Marketlere Satış Desket Elemanaları Temın Edılır
ulusal zıncır ve yerel marketlere izmir ve ege bölgesinde konusunda deneyimli arkadaşlar temın edilir.raporlama ve denetleme hizmetleri verilir.
Ceo Ajans Danışmanlık firma bilgileri. Ceo Ajans Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ceo Ajans Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ceo Ajans Danışmanlık Org firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.