Ceps Banyo Ürünleri

Şirket Hakkında
CEPS Banyo Ürünleri, 1978 Yılında İstanbul Pendik’te kurulmuştur. Üretimini yaptığımız ürün yelpazemizde ; Akrilik - Vacrylex - CTP Banyo Küvetleri ve Duş Tekneleri, Compact Sistemler, Jakuzi, Duş Kabinleri, Banyo Dolapları, Pedikür Sistemler, Polietilen Su ve Asit Tankları bulunmaktadır. Pendik Şeyhli Köyünde, 6000 m2 si kapalı olmak üzere toplam 8500 m2 alanda üretimi kendi tesislerimizde sürdürmekteyiz. CEPS ürünlerinde, Türkiye ve Avrupa kalite standartlarında hammadde ve ekipman kullanılmakta ve üretimin her aşaması titizlikle kalite kontrol birimleri tarafından denetlenmektedir. 2006 yılında aldığımız ISO 9001:2000 ve TSE belgeleri ile de ürünlerimizin kalitesini belgeledik. Ürünlerin satış ve pazarlamasını Türkiyenin tüm illerinde yaptığımız CEPS Banyo Ürünleri olarak yıllık üretimimizin % 60 gibi büyük bir bölümünü de ihraç etmekteyiz. Şu anda 70 çalışanı ve 32 yıllık üretim tecrübemizle kaliteden ödün vermeden üretim yapmaya devam etmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ceps Banyo Ürünleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Banyo Mobilyası
Yetkili Kişi: Kenan AKBULUT
Adres: Kaynarca cad. No: 13 şeyhliköyü - Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3782201
Web Sitesi: www.ceps.com.tr
Ürünleri
Polietilen mobil wc
Akrilik Küvet
İlan Talep ve Teklifleri
Duş Kabinleri
Polistren ve Temper Camlı Duş Kabinleri
Akrilik Küvet
Akrilik , CTP Küvet ve Duş Tekneleri
Mobil Tuvalet
Polietilen Seyyar WC
Ceps Banyo Ürünleri firma bilgileri. Ceps Banyo Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ceps Banyo Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ceps Banyo Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.