Ceramicx İnfrared Teknolojileri Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Ceramicx endüstriyel ve ticari uygulamalar için seramik ve kuartz infrared rezistanslar ile anahtar teslim infrared ısıtma sistemleri tasarlar ver üretir.

Araştırma merkezimizde sürekli olarak infrared ısıtmanın tekniğini ve uygulama alanlarını daha iyi anlamak adına çalışmalarımızı genişleterek sürdürmekteyiz. Bu çalışmaların sonucu olarak sizlere enerji verimli, doğru şekilde tasarlanmış en iyi çözümleri sunma şansını yakalıyoruz.

Size uygun enerji verimli, doğru şekilde tasarlanmış uzun dalga (seramik), orta dalga (kuartz kaset) veya kısa dalga (kuartz halojen/tungsten) ürünleri yüksek kalitede ve rekabetçi fiyatlarla bizde bulabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ceramicx İnfrared Teknolojileri Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Hasan Duman
Adres: İosb Giyimsanatkarları Sanayi Sitesi 3. Ada A Blok No:102 Başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5494839
Web Sitesi: www.ceramicx.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ceramicx İnfrared Teknolojileri firma bilgileri. Ceramicx İnfrared Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ceramicx İnfrared Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ceramicx İnfrared Teknolojileri Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.