Çerkezköy Evden Eve Nakliyat - Atak Evden Eve Nakliyat

"Düşünmeden Taşınmayın"

Şirket Hakkında
Öncelikle evden eve nakliyat kelimesinin açılımı ev ofis veya depoda bulunan eşyaların içinde bulunan aksesuar, giyim, kitap, gıda maddesi gibi günlük kullanılan eşyaların kağıt ve havalı naylon ile paketlenerek kolilenmesi ile başlar. Gerekli olan mobilya kanepe koltuk beyaz eşya v.b. eşyaların de montesi ile devam eder. Demonte olan eşyaların kraft kağıt hava kabarcıklı naylon streç film mukavva v.b. ambalaj malzemeleri ile kaplanmasından sonra taşıma işlemi başlar, taşıma işlemi evden eve taşımacılık için dizayn edilmiş olan araca istiflenerek yeni mekana ulaşım sağlanır.
Yeni mekana gelmiş olunduğunda nakliye aracına müsait park alanı hazırlanır. Araç boşaltmaya müsait hale geldikten sonra eşyaların taşıma işlemi merdiven veya asansör aracılığı ile gerçekleşir. Ev vaya ofis içerisine taşınan eşyalar önce ambalajından açılarak oda paylaşımları yapılır. Eşyalar ev içerisindeki yerlerini aldıktan sonra de monte hale getirilmiş olan mobilya koltuk kanepe beyaz eşya v.b. eşyaların kurulum ve montajlama işlemi yapılır. Tüm bu işlemler bittikten yerleşilen yeni mekan kullanılır ve oturulur hale geldikten sonra eşya sahibinin çalışan elemanlara onay vermesi ile son bulur.

Çerkezköy Evden Eve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ev eşyası depolama hizmetlerinde, “eşya depolama” denildiği zaman ilk akla gelen isimlerden birisi olmayı başaran Ankara nakliyat sizlere uzun yıllar boyu, kaliteli hizmet verebilmektedir. Eşyalarınızın depoya konulması gerektiğinde, eşya depolama firmamızı aradığınızda şirket sorumlumuz ücretsiz eksper göndererek eşyaların analizini ve detaylı raporunu çıkarır.
Eksperimiz evinizdeki eşyaların tamamıyla listesini yaptıktan sonra sizlere vereceğimiz hizmetten biraz anlatıldıktan sonra, anlaşma yapılırsa iki taraflı sözleşme yapılır ve eşyalarınız sizlerin gözetiminde depoya yerleştirilir. Depoya konulacak eşyalar özel olarak ambalaj yapılmasında sonra tek tek numaralandırılır. Envanteri çıkarılan eşyaların bir nüshası sizde, diğer nüshası bizde kalmaktadır. Eşya depolarımızın her 15 gün aralıklar ile genel temizliği, ilaçlanması yapılıp rutubetten korunur.

Depoya koyduğunuz bir kaç eşyaya ihtiyaç duymanız halinde firmamızı arayıp, eksper gözetiminde istediğiniz eşyayı çıkarabilir kullanabilirsiniz..

Bu gibi kişilere öncelikle dikkat etmeniz gerekmektedir. İnternet, Tv, Gazete gibi yayın organlarından bulduğunuz eşya depo firmalarını iyi incelemeniz, eşyalarınızın yerleştirileceği depoyu yerinde










İletişim Bilgileri
Firma: Çerkezköy Evden Eve Nakliyat - Atak Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Habip İNALGAC
Adres: BAĞLIK MAH. OTOBAN SOK. NO:14
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 7268744
Faks: (282) - 7268744
Web Sitesi: http://www.atakevdeneve.com
Ürünleri
Öncelikle evden eve nakliyat kelimesinin açılımı ev ofis veya depoda bulunan eşyaların içinde bulunan aksesuar, giyim, kitap, gıda maddesi gibi gün...
Öncelikle evden eve nakliyat kelimesinin açılımı ev ofis veya depoda bulunan eşyaların içinde bulunan aksesuar, giyim, kitap, gıda maddesi gibi gün...
Evden eve nakliyat olarak Türkiye’nin her bölgesine parça eşya taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Türkiye’nin neresi olursa olsun günlük veya haftalık o...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çerkezköy Evden Eve firma bilgileri. Çerkezköy Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çerkezköy Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çerkezköy Evden Eve Nakliyat - Atak Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.