Cetaş Global Aş

Şirket Hakkında
1987 yılında kurucusu Celal Taşkın tarafından Burak Bilgisayar Tur. Tic. Ltd. Şti. ismi ile faaliyetlerine başlayan Cetaş Global AŞ, ilerleyen zamanlarda Cetaş Gayrimenkul ile atağa geçmiş ve Gayrimenkul, Finansal Takas, Medya Reklam, E-Ticaret, Teknoloji, Nano Teknolojik Yapı Malzemeleri, sektörlerinde uzmanlaşarak, “Cetaş Gayrimenkul, Cetaş Barter, Kolektif Sanatlar ve Esqicci ” markaları ile yaptığı atılımlar bulundığı sektörlerin hizmetine sunduğu yenilikçi ve lider firmaları arasına kısa zamanda girmiştir

1999 yılında toptan teknoloji ve dağıtım ağı kurmak amacıyla Kare Bilgisayar AŞ faaliyete geçirilmiştir.

Cetaş Global kuruluşunun ilk gününden beri bulundukları sektörde sürekli gelişme anlayışını benimsemiş ve bu doğrultuda her türlü teknik ve teknolojik gelişmeyi takip ederek 2017 yılında Grup şirketleri olarak faaliyet göstermeye başlamıştır.

2016 senesinde yeni bir atılım ile grup Karma Yapı Malzemeleri ThermoShiled ve Kryton markalarını bünyesine alarak firmayı kendi bünyesine katmış ve bu sektördeki müşterilerine dünya pazarındaki tüm yenilikçi ürün yelpazesini en iyi şekilde sunmayı hedeflemiştir.

Cetaş Global AŞ ayrıca Turizmin sunduğu en avantajlı sistem olan Second Home Tourism sektöründe de yatırımlar yapmıştır. Kendini sürekli yenileyerek sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübesini firmalar ve müşterileri ile paylaşarak köprü görevi görmeye ve sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedef edinmektedir.
Cetaş Global Aş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cetaş Global Aş
Sektörü: İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Celal Taşkın
Adres: Şekerhane Mah. Kaptanoğlu Sk. 7/1, Alanya
Şehir: Antalya
Ülke: Turkey
Telefon: (242) - 5137505
Web Sitesi: www.cetasglobal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cetaş Global Aş firma bilgileri. Cetaş Global Aş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cetaş Global Aş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cetaş Global Aş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-08-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.