Cevher Çelik Kuaför Mobilyaları

Şirket Hakkında
Sektörde 10 yıllık tecrübenin vermiş olduğu güvenle kalite ve yenilik denilince ilk akla gelen CEVHER & MODESTO markaları altındaki toplam 400 parçalık ürün yelpazemizle 2007 yılı 2. yarısından itibaren Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti İlkesi Çerçevesinde - TÜRKAK onaylı ISO 9001-2000 Kalite Belgesi alarak ve TC Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı Garanti Belgesi ve Hizmet Sonrası Yeterlilik belgesi alarak tüm ürünlerimizde gerçek anlamda 2 Yıl Garanti vermekteyiz.
Cilt Bakımı, güzellik salonları ve kuaför malzemeleri imalatı alanında 6500m2, imalat 3000m2, kapalı stoklama alanı toplam 9500m2 alanda sektördeki en modern üretim teknolojilerini içeren makine parkuru ve alanında en iyilerin buluştuğu teknik ve idari kadrosuyla takım ruhu içersinde size kusursuz hizmet için özveriyle çalışmaktayız.

Sürekli devam eden AR-GE çalışmalarımızla her yıl 50-60 adet yeni ürün çıkartarak değerli müşterilerimize kusursuz hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktayız.

CEVHERÇELİK
Cevher Çelik Kuaför
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Cevher Çelik Kuaför Mobilyaları Demirbaş İmalatı ve Satışı Yapmaktadır.
Berber Koltukları Berber Tezgahları Kuaför Koltukları Kuaför Tezgahları Bekleme Grupları Komidinler Yıkama Setleri Başlıca Ürün Gruplarımızdır
İletişim Bilgileri
Firma: Cevher Çelik Kuaför Mobilyaları
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ofis Mobilyaları
Yetkili Kişi: Nevzat Kurt
Adres: Feritselimpaşa Caddesi Site Sokak No:12/13 Bahçelievler/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5564253
Faks: (212) - 5564254
Web Sitesi: www.cevhercelik.net
Ürünleri
Hidrolikli Ayak Kimyasala Dayanıklı Deri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cevher Çelik Kuaför firma bilgileri. Cevher Çelik Kuaför adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cevher Çelik Kuaför ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cevher Çelik Kuaför Mobilyaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.