Ceylan Tente

Şirket Hakkında
Her mekana ve ortama en uygun tenteyi seçmeniz mümkün. Yaşam alanınızı en güzel gösterecek bir tente veya hizmeti size sunabiliriz. Yandaki kullanım alanınıza uygun olabilecek tente modellerinden birini beğenmeniz ya da uygun olan tente modelinin hangisi olduğuna karar vermeniz için bizimle irtibat kurmanız yeterli. Profesyonel çalışanlarımız sizlere hizmet vermekten büyük gurur duyacaktır. Unutmayın " CEYLAN TENTE hayalleriniz için sıradışı çözümler sunar"
Ceylan Tente
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ceylan Tente
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Branda / Tente
Yetkili Kişi: Ceylan
Adres: Çarşı Mahallesi Nazım Vural Caddesi No : 66 Sürmene / TRABZON
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (462) - 7462486
Web Sitesi: http://ceylantente.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ceylan Tente firma bilgileri. Ceylan Tente adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ceylan Tente ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ceylan Tente firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.