Ceytaş Metal Makina Plastik A.ş.

Şirket Hakkında
Çeytaş olarak misyonumuz, gıda sanayisi başta olmak üzere, çeşitli sektörlerde hizmet veren kurum ve kuruluşların, makina ve ekipman ihtiyaçlarını müşteri odaklı bir bakış açısı ile karşılamaktır. Kendi alanlarında öncü olan kuruluşlara 30 yıla yakın bir süredir hizmet veren firmamız, müşterileri ile arasındaki uzun soluklu ilişkilerini kalite, güven ve satış sonrası hizmet anlayışını göz önünde bulunduran ticari ahlakına borçludur.
Ceytaş Metal Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ceytaş Metal Makina Plastik A.ş.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Caner Şeker
Adres: Çınar Köyü Yol Kenarı Sanayi No:2 Kemalpaşa
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8784406
Web Sitesi: www.ceytas.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ceytaş Metal Makina firma bilgileri. Ceytaş Metal Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ceytaş Metal Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ceytaş Metal Makina Plastik A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.