Cfs Tekstil

Şirket Hakkında
İstanbul LALELİ ile ilk tanışmamız 1986 yılıdır. 1990 yılında üretim yapabileceğimize inandık ve üretime başladık. Markamız olan KOMMAGENE ve PASSANOWA isimlerini perakende satışında yurt dışına duyurmak istedik. Romanya, Ukrayna, Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan'da bayilikler oluşturduk.

''Ürünü Markaya Tasarım Taşır'' anlayışını benimseyerek, farklı ülkelerden olan müşteri portföyüne uygun tasarımlar yapmaya başladık.

Vizyonumuz, spor giyimde dünyaca ünlü markaları kendimize hedef belirleyerek vazgeçilmez bir dünya markası olmaktır.

Misyonumuz, kaliteden ödün vermeksizin müşteri memnuniyetini ilke edinen, gelişime açık, ekonomiye fayda sağlayarak toplumsal gelişime katkıda bulunmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cfs Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Spor Giyim
Yetkili Kişi: FETTAH BOĞATEKİN
Adres: Mahmutbey mah. Soğuksu Cad. No 22 Bağcılar/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6553268
Web Sitesi: http://www.kommagene.com/index.html#/home
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cfs Tekstil firma bilgileri. Cfs Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cfs Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cfs Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.