Chiller Soğutma Sistemleri

Şirket Hakkında
Kavacık Chiller Soğutma Sistemleri Satış ve Servis Merkezi Zengin 5A Mühendislik olarak endüstriyel tesisler, fabrikalar, alışveriş merkezleri, yüksek yapılı binalar, oteller, hastaneler, iş merkezleri, havaalanları, metro istasyonları gibi özel ve kamusal alanlarda chiller soğutma sistemleri, klima santrali ve su soğutma kulesi ihtiyaçlarını karşılamak için kurulduk.

30 yıllık soğutma sektörü deneyimimiz, geniş araç filomuz, İstanbul, Kavacık, Beykoz, İncirköy, Yeni Mahalle, Çubuklu, Anadolu Hisarı, Polonezköy, Ömerli, Şile genelindeki geniş satış ve servis ağımız ile aynı gün ücretsiz keşif hizmeti vererek her işletme için en doğru chiller modelinin alınmasını ve yıllarca sorunsuz şekilde kullanım sağlayacak satış sonrası servis hizmetlerini sunmaktayız.

Alanında uzman satış ekiplerimizle aynı gün ücretsiz keşif ile ihtiyacınız olan chiller modelini, klima santrali ve su soğutma kulesini belirlemekte, en iyi fiyat garantili satış yapmakta, kullanım sırasında da bakım, onarım, yedek parça ve aksesuar ihtiyaçlarınızı hızlı ve sorunsuz şekilde karşılamaktayız.
Chiller Soğutma Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Chiller Soğutma Sistemleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Chiller Soğutma
Adres: Kavacık Mah. Hülagü Cad. no: 12 Giriş Kat beykoz / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 7062448
Web Sitesi: https://www.chillersogutma.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Chiller Soğutma Sistemleri firma bilgileri. Chiller Soğutma Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Chiller Soğutma Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Chiller Soğutma Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.