Çiçek Filosu Çiçekçilik İnternet Hizmetleri

Şirket Hakkında
Türkiye Çiçekciler Birliği markası olan CicekFilosu.com, Sevdiklerinize hislerinizi çiçeklerle en güzel şekilde anlatmanızın kaliteli ve hızlı olması amacıyla yerel çiçekçi ortakları tarafından 2013 yılında kuruldu.

Bünyesinde 600'ü aşkın bayisiyle Türkiye Geneli ve Uluslararası çiçek gönderimi yapan Çiçek Filosu A.Ş. sizlerin ve sevdiklerinizin duygularını taşıyor.

Çiçek siparişim istediğim zamanda veya seçtiğim ürün gitmiyor anlayışını değiştirme gayretiyle, özel günlerinizde sizi asla mahcup etmeyecek bir şirket politikası ile hizmet etmektedir.

cicekfilosu.com kaliteli çiçek göndermenin doğru adresi olarak karşınıza çıkmaktadır.

www.cicekfilosu.com

Türkiye genelinde en kaliteli dağıtım ağı ile çiçek siparişlerinizi sanatsal tasarımlar ile süsleyerek uygun fiyatlara beğeninize sunuyoruz.
Çiçek Filosu Çiçekçilik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Buket Çiçekler, Aranjman Çiçekler, Orkideler, Saksı Çiçekleri, Cenaze Çelenkleri, Düğün - Nişan ve Açılış Organizasyonları için Sepet Çiçekler...
İletişim Bilgileri
Firma: Çiçek Filosu Çiçekçilik İnternet Hizmetleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: Erdal Yurtsever
Adres: İzzettin Çalışlar Cd. No: 51 Kat: 2 Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3338555
Web Sitesi: https://www.cicekfilosu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çiçek Filosu Çiçekçilik firma bilgileri. Çiçek Filosu Çiçekçilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çiçek Filosu Çiçekçilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çiçek Filosu Çiçekçilik İnternet Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.