Çiftesu

Şirket Hakkında
Çiftesu Sofrası olarak 1999 tarihinden itibaren Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:29 Kadıköy adresinde uzman kadromuzla faaliyetini sürdürmektedir.

Yenilenmiş kadromuzun 36 yıllık tecrübeleriyle; Osmanlı mutfağı, Türk mutfağı, Yöresel mutfaklar, Avusturya, İtalya, Rus, Fransız, İskandinav ve uzakdoğu mutfaklarından seçme yemekleri Türk damak tadına uygun şekilde kokteyllerde, özel davetlerde restaurantımızda da halen isteğe bağlı olarak sunmaktayız.

Hizmet verdiğimiz ve vereceğimiz kişilere, firmalara en büyük referansımız restaurantımızda günlük standart 60 çeşit olan yemeklerimizi görüp tadabilmeleridir.

36 yıllık Türk ve dünya mutfağı tecrübemizle Catering hizmetlerimizi beklentilerinizinde üzerinde karşılayabileceğimizi garanti ederiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çiftesu
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: Sevgi Ödemiş
Adres: Fahrettin Kerim Gökay Cad. no: 29 Hasanpaşa Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3483202
Faks: (216) - 3475923
Web Sitesi: www.ciftesu.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çiftesu firma bilgileri. Çiftesu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çiftesu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çiftesu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.