Çiğ Köfteci Emre Usta

Şirket Hakkında
İlk önce 2013 yılında Aksaray da küçük bir dükkan da çiğ köfte bayisi olan şimdiki Çiğ Köfteci Emre Usta yönetim kurulu başkanı yunus emre atar 2015 temmuz ayında ise üretim merkezi ile çiğ köfte sektörüne girmiştir. Hedefimiz Türkiye'de bir çok ilde kaliteli bayi sayısını artırmak, kurumsal kimliğimiz ve ürün kalitemizden ödün vermeden siz değerli Çiğköfte severlere en iyisini, en güzelini, en hijyenik olarak sunmaktır.Hedefimiz sadece yerel bir marka olmak değil global bir çizgiye ulaşmaktır.
Çiğ Köfteci Emre
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çiğ Köfteci Emre Usta
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hazır Gıda
Yetkili Kişi: Yunus Emre Atar
Adres: Coglaki Mahallesi 851. Sokak Ciğ Köfteci Emre Usta Taylan Ap Altı Bo 1
Şehir: Aksaray
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 7753615
Web Sitesi: www.cigkofteciemreusta.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çiğ Köfteci Emre firma bilgileri. Çiğ Köfteci Emre adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çiğ Köfteci Emre ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çiğ Köfteci Emre Usta firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.