Çimstone - Akg Yalıtım Ve İnş. Malz. San. Ve Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Çimstone, aşınma dayanımı yüksek, leke tutmayan, hijyenik ve sınırsız renk alternatifli özel bir yüzey kaplama malzemesidir. Çimstoneun %95ini doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan Kuvars oluşturur. Hemen hemen hiçbir asitten ve bazdan etkilenmeyen, alev almayan, 7 Mohs sertlik derecesi ile yüksek çizilme ve aşınma dayanımı gösteren Kuvarsın sahip olduğu tüm üstünlükleri kullandığı teknoloji sayesinde aynen yüzeylere taşıyan Çimstone, banko, tezgah, zemin, cephe gibi her tür yüzey için mükemmel bir malzemedir.
Çimstone - Akg
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çimstone - Akg Yalıtım Ve İnş. Malz. San. Ve Tic. A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Marka İletişim
Adres: Fabrika: Kemalpaşa Cad. No:23 Işıkkent İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4720272
Web Sitesi: www.cimstone.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çimstone - Akg firma bilgileri. Çimstone - Akg adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çimstone - Akg ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çimstone - Akg Yalıtım Ve İnş. Malz. San. Ve Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.