Çinisan Beton Elemanları & Yapı Kimyasalları

Şirket Hakkında
Çinisan 1973 yılında Suni Mermer Yer Karosu üretimine başlamış ve kısa sürede sektördeki seçkin firmalar arasında yerini almıştır. Kuruluşundan bu yana yaptığı Avrupa standartlarındaki üretimi ile müşterilerin haklı güvenini kazanan firmamız kalitenin bir raslantı olmadığını, sürekli ve bilinçli çalışmanın sonucunda olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. Bunun sonucunda geniş ve seçkin müşteri portföyüne hizmet vermektedir.

1989 yılından başlayarak tamamıyla Avrupa teknolojisine yönelen firmamız kaliteli üretimi esas alarak ürün portföyüne Kilitli Beton Taşları, Bordür taşları, Drenaj olukları, Çiçeklikler ve Desenli Blok (Duvar) Beton Elemanlarını da eklemiştir.
Çinisan Beton Elemanları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çinisan Beton Elemanları & Yapı Kimyasalları
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: Sinan Erkovan
Adres: Şile Asfaltı üzeri Muratlı Cad. No:30/2
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4357423
Web Sitesi: http://www.cinisan.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çinisan Beton Elemanları firma bilgileri. Çinisan Beton Elemanları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çinisan Beton Elemanları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çinisan Beton Elemanları & Yapı Kimyasalları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.