Cityline Vip Transfer Hizmetleri

Şirket Hakkında
CityLine ülkemizde her geçen gün büyüyen turizm sektörünün ihtiyaçları karşısında hızla yapılanan turizm taşımacılığı alanında İstanbul merkezli faaliyet göstermeye başlayan ve 7/24 hizmet veren en genç ve dinamik şirkettir.

Günümüzde, gerek kurumsal gerekse bireysel anlamda önemli bir ihtiyaca cevap veren turizm taşımacılığı, çeşitli düzeylerde birçok firma ve taşımacı arasından yetki belgeli, kurumsal, güvenilir, profesyonel işleyişe sahip bir firma ile çalışmak, kaçınılmaz bir gereklilik halini almıştır.

CityLine gerek bireysel gerekse kurumsal müşteri taleplerine göre işinde uzman ekibi ve kendine ait birbirinden özel tasarımlara sahip, gerçek anlamda VIP Minibüsleri uzman sürücü ve hostesleri ile çok özel ve seçkin konuklara hizmet vermektedir.

D2 yetki belgesine sahip City Line ihtiyaçlarınız doğrultusunda belirlenen araçlar ile; iş toplantılarında, turistik gezilerde, kongre, seminer organizasyonlarda, özel günlerde, Havalimanı – Otel transferlerinde, aylık, günlük veya saatlik ihtiyaç duyduğunuz her an size ve misafirlerinize özel çözümler üreterek şehir içi ve şehirlerarası hizmet vermektedir.
Misafirlerimizin beklentilerini karşılamak, tam zamanında kusursuz 7/24 hizmet vermek için uzman ekibi ve araçları ile CityLine siz değerli müşterilerinin hizmetinizdedir.
Cityline Vip Transfer
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HİZMETLERİMİZ

VIP Transfer (Özel şöför ve hostesli)
Otel - Havaalanı transfer
Düğün, özel günler için özel şöförlü Lüks Servis
İş toplantıları özel karşılama ve transfer

ARAÇLARIMIZ

PLATINUM SERVICE Mercedes Sprinter, WC-Mutfak Bölümleri, Özel şöför ve hostes
GOLD SERVICE Mercedes Sprinter, Özel şöför ve hostes
SILVER SERVICE Mercedes Sprinter, Özel şöför
CLASSIC SERVICE Mercedes Vito, Özel şöför

Daha ayrıntılı bilgi için www.cityline.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Cityline Vip Transfer Hizmetleri
Sektörü: Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Galip ÇİZMECİOĞLU
Adres: Abide-i Hürriyet Cd. No: 158 Kat: 3 Şişli - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2233370
Web Sitesi: www.cityline.com.tr
Ürünleri
8+1 koltuk kapasitesine sahip olan aracımızda geniş bagaj hacmine yer verilmiştir. Aracımızı daha detaylı inceleyebilmeniz için www.cityline.com.tr ad...
!4+1 koltuk kapasitesine sahip olan ve vip düzeyde dizayn edilmiş aracımızı daha detaylı inceleyebilmeniz için www.cityline.com.tr adresini ziyaret ed...
GOLDLINE SERVICE Mercedes Sprinter Özel şöför ve ihtiyaç halinde hostes ve yakın koruma. İÇ DONANIMLAR HER YOLCU İÇİN AYRI MASA, PERDE, KOLTU...
PLATINUM SERVICE Mercedes Sprinter, İÇ DONANIMLAR HER YOLCU İÇİN AYRI MASA, PERDE, KOLTUK, TV KUMANDASINI SAĞLAYAN TOUCH PANELLER TÜRKÇE, İNG...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cityline Vip Transfer firma bilgileri. Cityline Vip Transfer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cityline Vip Transfer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cityline Vip Transfer Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.