Clinichair Saç Ekim Merkezi

"Müşteri danışma hattı 0850 333 4 722 - 0850 333 4 SAÇ - Clinichair Saç Ekim Merkezi"

Şirket Hakkında
Güzide Cansu Bilgili tarafından 2001 yılında kurulan Clinichair, kuruluşundan günümüze saç ekimi, saç mezoterapisi, saç ve cilt PRP’si (Platelet Rich Plasma) konularında Türkiye geneli ve uluslararası alanda birçok hastasına garantili sonuç taahhüdü ile hizmet vermiştir. Clinichair bünyesinde saç ekimi işlemleri, 2005 yılından bu yana sadece FUE yöntemiyle yapılmaktadır.

Saç ekimi ve saç sağlığı dışında kendi bünyesinde lazer epilasyon, cilt bakımı, cilt tedavileri ve plastik cerrahi alanında hizmet veren Clinichair, ayrıca göz ve diş sağlığı alanlarında da sağlık turizmi hizmetlerini devam ettirmektedir.

Yurt içi ve yurt dışı pazarda sağlık turizmi konusunda özellikle son yıllarda önemli bir yol kat ederek, saç ekimi işleminin Türkiye’de ki profesyonelliğini yaklaşık 25 ülkede duyurmuş olup başta İngiltere, Almanya, Hollanda, Amerika, Sudan, Pakistan, Hindistan, Irak, gibi ülkelerde birçok acenteyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Müşteri memnuniyetini kalitenin en doğru göstergesi olarak benimseyen Clinichair; ücretsiz muayene, tercümanlık, rehberlik, transfer ve konaklama imkânları ile maksimum konforu, 13 yıllık tecrübesi ile birleştirerek en doğru sonuçları sağlamayı hedeflemiştir.

Güzel ve sağlıklı günler dileğiyle…


Saygılarımızla
Clinichair Saç Ekim Merkezi
Clinichair Saç Ekim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HİZMETLER
Saç ekimi (Fue yöntemiyle)
Mezoterapi saç
PRP saç
PRP cilt
Lazer epilasyon
Cilt bakımı (Dermalogica kabin ürünleri kullanılmaktadır)
Botoks / botox, dolgu
Plastik cerrahi işlemleri
Sağlık turizmi


ÜRÜNLER
Sebamed yetkili satış bayisi
Dermalogica yetkili satış bayisi
Mezoklinik yetkili satış bayisi
İletişim Bilgileri
Firma: Clinichair Saç Ekim Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
Yetkili Kişi: Güzide Cansu Bilgili
Adres: Mustafa Kemal Caddesi No:50 K:1 D:1 Bornova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3432585
Faks: (232) - 3432584
Web Sitesi: www.clinichair.com
Ürünleri
Saç için yapılan PRP ve mezoterapi uygulamaları, mevcut saçların güçlenmesine ve dökülmemesine yardımcı olur. Ancak PRP ya da mezoterapi saçsız bölge...
Clinichair Saç Ekim Merkezi bünyesinde sadece FUE yöntemi ile saç ekimi yapılmaktadır. Saç ekiminde en önemli unsur işlemi yaptıracak olan hastanın...
Saç ekimi sonrasında hassaslaşan saç deriniz için kullanılacak en uygun ürün Sebamed ürünleridir. Suyun içerisinde barınan kireci önleme özelliği ve o...
Clinichair cilt bakımı uygulamalarında ve ürün satışlarında Dermalogica ürünlerini kullanmakta ve önermektedir. Dermalogica'da tüm cilt tipleri i...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Clinichair Saç Ekim firma bilgileri. Clinichair Saç Ekim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Clinichair Saç Ekim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Clinichair Saç Ekim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.