Clk İntem Gayrimenkul

Şirket Hakkında
Clk İntem Gayrimenkul İnşaat 1998 yılından beri Çekmeköy Taşdelen Ataşehir Çamlıca Üsküdar bölgesinde emlak alım, satım, danışmanlık, inşaat taahhüt hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir... Gayrimenkul alım satımı ve kiralanmasında reel degerler üzerinden pazarlama yapılması firmamızın vazgeçilmez ilkelerinden birisidir... Clk İntem Gayrimenkul İnşaat Alım - Satım işlemlerinizde, uzlaştırıcı tutumu ile gerçek değerlerine ulaştırarak Alıcı ve Satıcı için enhayırlı alışverişleri sağlamaya gayret etmektedir.
Clk İntem Gayrimenkul İnşaat Emlak pazarlamasını yaptığı gayrimenkullerin satış öncesi ve sonrası hukuksal olaylarının çözümlenmesinde, paranın yatırım olarak gayrimenkulde değerlenmesinde ve ihtiyaca uygun gayrimenkullerin bulunmasında yılların bigi ve deneyimiyle yasal ve ulusal anlamda hizmetler sunmaktadır...

Vizyonumuz : dürüstlük, etik ve kaliteli bir hizmet sunmaktır...

Misyonumuz : emlak sektörünün dünyadaki öneminin ülkemizdede benimsenerek uygulanması. Sektör için insanlarımızın bilinçlendirilip emlak danışmanlarının öneminin anlatılması ve bu sektörün eğitimli ve uzman kadrolarla temsil edilmesidir.
Clk İntem Gayrimenkul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Clk İntem Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Kerami Balcı
Adres: Turgut Özal Bulvarı No:64/2B Taşdelen-Çekmeköy-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4843132
Web Sitesi: http://www.clkintem.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Clk İntem Gayrimenkul firma bilgileri. Clk İntem Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Clk İntem Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Clk İntem Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.