Clk Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.

Şirket Hakkında
“İlke ve Değerlerimiz” Her müşteri bizim için özeldir ve müşteri tatmini, her şeyden önceliklidir. Müşterilerimizin çözüm ortağı ve doğal danışmanı olarak, onları en yüksek düzeyde memnun etmek için, beklentilerini en ekonomik ve hızlı biçimde karşılayarak, mükemmel ürün ve hizmetler sunmak birincil görevimizdir. Kalite, kişisel ve kurumsal gelişimimiz için yaşamımızın vazgeçilmez bir unsuru ve şirket kültürümüzün en önemli değeridir. Kalitemiz hakkındaki ölçütü müşterilerimiz saptamaktadır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili müşteri görüş ve önerileri bağlayıcıdır. Kalite hedefimiz olarak, her zaman “sıfır hata” ve / ya da “%100 doğru” ve “zamanında teslimat” geçerlidir. İşlerimizi ilk seferde doğru yapacağız. Yaptığı işin kalitesinden herkes kendisi sorumludur. Kalite güvence sistemimiz ise, tüm çalışanlarımızın sorumluluğundadır Yönetimde kalite’nin, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin mutluluğuna odaklanmış sistematik bir yaklaşımla, sürekli katma değer yaratarak sağlanacağına inanı
Clk Otomotiv Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Clk Otomotiv Ankara Land Rover Yedek Parça Range Rover Yedek Parça Freelander Yedek Parça Defender Yedek Parça Discovery Yedek Parça Land Rover Servis Land Rover Orjinal Yedek Parça Land Rover Exper Range Rover Hasarli Araç Land Rover Hasarli Araç Mercedes Yedek Parça unimog yedek parça unimog servis mercedes c serial land rover ankara yedek parça range rover ankara yedek parça defender ankara yedek parça freelander ankara yedek parça dicovery ankara yedek parça çikma yedek parça Ranger Rover Sport Yedek Parça o km land rover ikinci el land rover ikinci el range rover baski balata
İletişim Bilgileri
Firma: Clk Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
Yetkili Kişi: Rıfat Çelik
Adres: Oto Sanayi Sitesi 1.Cadde 49.Sokak No:45 Şaşmaz Etimesgut/Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2786220
Faks: (312) - 2787009
Web Sitesi: www.clkotomotiv.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Clk Otomotiv Sanayi firma bilgileri. Clk Otomotiv Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Clk Otomotiv Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Clk Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.