Clkturkiye

Şirket Hakkında
CLKTÜRKİYE.COM

CLK MARKAMIZ HAKKINDA ? : Firmamız 1998 Yılında İstanbul /Çekmeköy, Ataşehir, Ümraniye, Alemdağ, Şile, Bölgelerinde Hizmet vermeye Başlamıştır. Yılların vermiş olduğu tecrübe ile gayrimenkul alımları ve satış işlemleri konusunda profesyonel ekibi ile müşteri memnuniyeti odaklı, başarılı çalışmalarda bulunmuştur.

Gayrimenkul ve İnşaat Yapımı ve Satış Konusunda Doğru, Güvenilir, Uygun Fiyat ve Güler Yüzlü Müşteri Anlayışı İle
hizmet vermeye devam etmektedir.CLK kurulduğu günden , bugüne kadar kalite odaklı çalışmalarının sonucu olarak
büyümüş bir marka olarak emlak sektöründe yerini almıştır. Bugünkü konumu itibari ile markasını profesyonel hizmeti ile gösteren ve bayi ağları ile müşterilerine en kısa sürede memnun etmeyi başarmıştır.

Firmamız için kalite, güven, fiyat ve memnuniyet temel prensiplerimiz arasında yer almıştır.Gayrimenkul alım satımı ve kiralanmasında reel degerler üzerinden pazarlama yapılması firmamızın vazgeçilmez ilkelerinden
birisidir...CLK Gayrimenkul İnşaat Alım - Satım işlemlerinizde, uzlaştırıcı tutumu ile gerçek değerlerine ulaştırarak Alıcı ve Satıcı için enhayırlı alışverişleri sağlamaya gayret etmektedir.

CLK Markamız Bizim İçin Herşeyimiz Demektir. Güvenilir ve Profesyonel hizmet Sağlayan adımızı her zaman korumak ve prensiplerimizden ödün vermeden yolumuza devam etmeyi çok seviyoruz. Biz çok iyi biliyoruzki , kalite daima kazandırır. Kalitemizden ve prensiplerimizden bu yüzden vazgeçemiyoruz. Çünkü Müşterilerimiz bizi böyle seviyor.

CLK Markamız , Çelik Gayrimenkul Hizmetlerine aittir. Tescilli Bir Marka ile olmakla birlikte bayi ağları ve şube adresleri internet sitemizde yer almaktadır. Resmi Web sayfası olan bu sayfa www.clkturkiye.com adresine benzer sitelerin firmamız ile bir ilişkisi yoktur. Logomuz ve marka adımız tescilli bir marka olduğundan, bizi taklit edenlerden sakınınız,


CLK KALİTE STANDARTLARIMIZ : Clk Türkiye olarak, emlak sektöründe doğru, güvenilir ve her zaman tercih edilme sebebi ol
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Clkturkiye
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: ramazan çelik
Adres: şahinbey cad no.74 çekmeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6402273
Web Sitesi: www.clktürkiye.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Clkturkiye firma bilgileri. Clkturkiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Clkturkiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Clkturkiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.