Cnd Danışmanlık

Şirket Hakkında
CND DANIŞMANLIK olarak yatırımların projelendirilmesi ve yapılabilirlik etütlerinin hazırlanması olarak 15 yıl önce başladığımız yolculukta bugün yerli ve yabancı sermayeli kuruluşların faaliyet gösterdikleri "Tarım, endüstri, gıda, turizm, eğitim, sağlık ve müteahhitlik hizmetleri vb. " çeşitli sektörlerde yüzlerce kuruluşa mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. CND DANIŞMANLIK hizmetlerini, Yatırım Danışmanlığı, Kalite Danışmanlığı ve Marka&Patent Danışmanlığı bölümleri adı altında, deneyimli danışmanlar ve eğitmenler ile sürdürmektedir.
Yatırım Danışmanlığı adı altında, Hazine Müsteşarlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı, Turizm Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı vb. kamu kuruluşlarındaki Teşvik Belgesi, Dahilde ve Hariçte İşleme İzin Belgeleri, İşletme ve Yatırım Belgesi, Garanti Belgesi, Yabancı Ortaklı Şirket Kurma İzinleri, Yabancı Personel Çalışma İzinleri, İthal Lisansları, İhraç ve İthal İzinleri, Kontrol ve Uygunluk Belgeleri, Ruhsat, Çalışma ve Üretim İzinleri, CE Belgesi, Ön Çed Raporu, TSE/TSEK Belgeleri vb. daha bir çok hizmetlerimizi, idari ve teknik mevzuatlara uyum çalışmaları adı altında titizlikle sürdürmekteyiz.

Kalite Danışmanlığı olarak, 2003 yılı itibariyle KOSGEB’ in Danışman Firma Havuzunda yer almış olmakla birlikte ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi Kurulması, ISO 22000:2005 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Kurulması ve ISO 9000:2000 ile entegrasyonunun sağlanması, ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18000 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi konularında danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizi uzman personellerimiz aracılığıyla devam ettirmekteyiz.
Marka/Patent Danışmanlığı olarak her türlü Marka başvurularınızın yapılması ve sonuçlandırılması, Patent başvurularınızın yapılması ve sonuçlandırılması, Süresi sona eren Marka Tescil Belgesi yenilenmesi, Marka Tescil Belgesi üzerinde adres, ünvan, nev’i değişikliği, marka
Cnd Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cnd Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
Yetkili Kişi: MURAT SEVENCAN
Adres: BÜYÜKELÇİ SOK. NO:18/1 KAVAKLIDERE
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4688702
Web Sitesi: www.cnd.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cnd Danışmanlık firma bilgileri. Cnd Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cnd Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cnd Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.