Cnk Stone

Şirket Hakkında
Cnkstone hizla buyuyen insaat sektorunun dogal tas taleplerini karsilamak amaci ile İzmir’de kurulmustur. Oncelikli kurulus amaci yasanilabilir mekanlari kalıci kilmaktir. gerek yurt içi gerekse yurt dişi yapi projelerinde olusan dogal tas gereksinimlerine kalite ve iscilikten odun vermeyerek ister uygulamali ister urun tedariki yonunden katki saglamaktir.

Talep edilen ihtiyaca yönelik; müşteri istekleri ile ilişkilendirilen sorgulayıcı, araştırmacı bakış açısını hiç kaybetmeden konfor, kalite ve estetik ilkeleriyle çağdaş mekanlar ve çevreler yaratmayı benimsemiştir
Proje ve yapı üretiminde kendi konusunda teknik, estetik bilgi ve tecrübeye sahip elemanlarla çalışmakta, isin zamanında bitirilmesi için gerekli koordinasyonu sağlamaktadır

Proje uretiminde fonksiyon ve estetik kaygilar on planda tutulup "pahali bina guzel bina demek degildir" anlayişi ile calisilmaktadir.Kurulusumuz hem proje uretiminde calısır hem de üretilen projelerin uygulamalarini yapar, finans ve insaa eder

"Şeffaflık" ve "dürüstlük" kavramlarını, en önemli iş prensiplerimiz olarak kabul ediyoruz. Projeyi tasarım aşamasında her yönüyle çözüyor ve üretim aşamasında etkin bir fabrika organizasyonuyla hızlı çalışıyoruz. Bütünü oluşturan her detaya ve işçiliğe büyük önem veriyoruz.
Mimaride, tasarım kadar fonksiyonun da önemli olduğunu unutmuyor, estetik kaygılarımızın işlevselliğin önüne geçmesine izin vermiyoruz. Büyük ya da küçük, her mimari tasarım ve uygulamaya ayni özeni gösteriyoruz.

Asla kendimizi tekrar etmiyoruz. Moda olanın geçici büyüsüne kapılmadan, dünyayı takip ediyoruz.

Sorunu goruyor, cozumu buluyoruz

Her turlu mimari, restorasyon ve dekorasyon projelerinin tasarimi ve bilgisayar ortaminda uygulama ve uç boyutlu sunus projesi hizmetleri ile

Sizlerle bilgi ve deneyimlerimizi paylasabilecegimiz projelerinizde birlikte calismayi umit ederiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cnk Stone
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Taş, Toprak ve Cam Diğer
Yetkili Kişi: Kemal Can
Adres: hıdırlık mah. Yenigün iş Merkezi Kat:1 Daire:107
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 7436037
Web Sitesi: www.cnkstone.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cnk Stone firma bilgileri. Cnk Stone adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cnk Stone ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cnk Stone firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.