Çobanoğlu Evden Eve Taşımacılık | 0.342 230 94 56

Şirket Hakkında
2000 yılından itibaren evden eve taşımacılık ve nakliyat hizmeti sunan firmamız kurulduğu günden itibaren daima müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş ve başta Gaziantep ve çevre illeri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına hizmet sunmaktadır. En kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmak için uğraşan Çobanoğlu evden eve taşımacılık gelişen teknolojiye uyumlu ve daima dinamik personeli ile evden eve taşımacılık ve nakliyat hizmetini kendisine yakışır şekilde yerine getirmektedir. Çobanoğlu evden eve taşımacılık kurulduğu günden itibaren ilkesi “Müşteri Memnuniyeti” olmuştur. Çobanoğlu bugün geldiği noktada sayısız taşıma işlerine imza atmış ve taşıdığı tüm işleri en kaliteli şekilde yerine getirmiştir. Evden eve taşımacılık için tercihiniz ÇOBANOĞLU EVDEN EVE TAŞIMACILIK… Gaziantep evden eve taşımacılık
Çobanoğlu Evden Eve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çobanoğlu Evden Eve Taşımacılık | 0.342 230 94 56
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
Yetkili Kişi: İbrahim Halil Yaşar
Adres: İstasyon Caddesi Hayat Hastanesi Karşısı Kat:3 No:8 – GAZİANTEP
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2309456
Web Sitesi: http://www.gaziantepevdenevetasima.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çobanoğlu Evden Eve Taşımacılık | 0.342 230 94 56 firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 2.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Çobanoğlu Evden Eve firma bilgileri. Çobanoğlu Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çobanoğlu Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çobanoğlu Evden Eve Taşımacılık | 0.342 230 94 56 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.