Cocoon Minibar

Şirket Hakkında
Kurumsal
İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim Otel Ve Banyo Akseauarları olarak 10 yıla yakın bir zamandır paslanmaz çelik ve ahşap mamülden banyo aksesuarları ve otel ekipmanları üretmekteyiz. Bu süre zarfında öncelikle müşteri memnuniyetini hedef alan şirketimiz, Türkiye’nin belirli iyi markalarına fason üretim yaparak, marka-kalite-memnuniyet yönünden olumlu gelişmeler katetmştir.

Misyonumuz
Üretminin ilk aşamasından başlayıp satış sonrası tüketici desteği kademesine kadar her aşamada kaliteyi firma misyonu olarak görmekteyiz.

Vizyonumuz
Sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimini arttırarak, teknoloji ve kalite açısından sektörümüzde lider bir kuruluş olmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cocoon Minibar
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Hotel
Yetkili Kişi: Emre Şengül
Adres: Madenler Mahalessi Palandöken Caddesi No28 A Ümraniye İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2011691
Web Sitesi: www.intessa.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cocoon Minibar firma bilgileri. Cocoon Minibar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cocoon Minibar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cocoon Minibar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.