Çocuk Cenneti G.b.e Kreş Ve Spor Okulları

Şirket Hakkında
Eğitimin ve öğretimin çocuk yaşta başarıyla uygulanması ve ehil ellerde yapılması siz tüm anne ve babaların öncelikli arayışı olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle kurumumuz çocuk cenneti ana okulunda ayrı ayrı sınıflarda ve yaş gruplarına göre planlanan eğitim ve öğretim yılına 4 sınıf öğretmeni ile beraber yardımcı öğretmenler eşliğinde başlıyoruz…. Kurumumuz, eğlenirken öğreten, analitik düşünceyi geliştiren, sosyalleşmeyi sağlıyan gruplar halinde kurum dışı aktivitelerle de yavrularınızın eğitimi ve gelişimi için son derece titizlikle hazırlanmış proğramlarla karşınıza çıkmaktadır. Bizi en iyi anlatanın, en değerli varlığını, yani çocuğunu okulumuza emanet edenlerin olduğunu düşünüyoruz. Çocuk cenneti olarak bizimle henüz tanışmayan aileleri nasıl bir eğitim anlayışıyla hareket ettiğimizi anlatmak için misafirimiz olmaya davet ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çocuk Cenneti G.b.e Kreş Ve Spor Okulları
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Serli Ergeçer
Adres: Fersun sk. No:11 GAYRETTEPE-BEŞİKTAŞ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2746553
Web Sitesi: www.cocukcenneti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çocuk Cenneti G.b.e firma bilgileri. Çocuk Cenneti G.b.e adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çocuk Cenneti G.b.e ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çocuk Cenneti G.b.e Kreş Ve Spor Okulları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.