Çocuk Ve Ergen Psikiyatristi (ali Korkmaz)

Şirket Hakkında
0-18 yaş grubundaki bebek, çocuk ve gençlerimize ruhsal danışmanlık hizmeti veriyorum.
Çocuk Ve Ergen
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Merhaba, 2007 yılında “ Tıp Doktoru ’’ 2012 yılında ise “Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Uzmanı” unvanını aldım. 2012-2016 yılları arasında Sivas Numune Hastanesinde çocuk psikiyatristi uzmanı olarak çalıştım, bu üç yıl süresince binlerce çocuk ve gencimize danışmanlık verdim. 2016 yılında bir süre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde çalıştım. Çocuk ve gençlerimize daha fazla zaman ayırabileceğimi ve katkıda bulunabileceğimi düşünürek özel hastanede çalışmaya başladım. 2017-2018 yılları arasında MedicalPark Gaziosmanpaşa Hastanesinde hizmet verdim. Bu dönemde bebek, çocuk ve gençlerimizin ruh sağlığına yararı olacağını düşünerek çok sayıda ulusal televizyon, gazete ve dergilerde görüşlerimi paylaştım. 2019 yılı itibariyle İstanbul ili Bakırköy ilçesinde yüz yüze ve online danışmanlık hizmeti vermeye başladım. 12 yıllık mesleki yaşamım süresince çocuk ve gençlerimize katkıda bulunacağını düşündüğüm eğitimsel ve sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak görev aldım. Evliyim, 2 çocuk babasıyım. Sağlıcakla kalın.
İletişim Bilgileri
Firma: Çocuk Ve Ergen Psikiyatristi (ali Korkmaz)
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Ali Korkmaz
Adres: Zuhuratbaba, Yüce Tarla Cd. No.3 D:1, 34147 Bakırköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5428246
Web Sitesi: https://www.doktortakvimi.com/ali-korkmaz-4/cocuk-
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çocuk Ve Ergen firma bilgileri. Çocuk Ve Ergen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çocuk Ve Ergen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çocuk Ve Ergen Psikiyatristi (ali Korkmaz) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.