Codeist Güvenlik Sistemleri

"HIRSIZ VE YANGIN ALARM SİSTEMLERİ"

Şirket Hakkında
Kod Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 1998 yılından bu yana güvenlik ve yangın algılama sistemlerine yüksek teknoloji ürünleri üreterek hizmet vermektedir.

SMT teknolojisi kullanılarak üretilen ürünlerin başlangıcından sonuna kadar her aşamasında konusunun uzmanı olan kişiler tarafından testler yapılmaktadır.

Firmamız müşterisine yalnızca yüksek kalitede ürünler sunmakla yetinmemiş aynı zamanda günlük problemlerine de çözüm bulmayı kendisine ilke edinmiştir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
CODESEC11 Alarm Kontrol Paneli ev ve işyerlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, kullanımı kolay ve programlanması esnek güvenlik cihazıdır. Panel üzerinde ikiye bölümlendirilebilir 4 + 4 bölge girişi mevcuttur. Uluslar arası standartlarda iletişebilen komünikatörü, iki ayrı programlanabilir çıkışı, siren çıkışı ve kartüstü ses kayıt modülü eklenti özellikleri bu cihazın kullanım alanını genişletmiştir.

Genel Özellikler8 Ayrı keypad bağlanabilme kapasitesi Kullanıcı dostu programlama özelliği 1 Master, 1 Installer, 12 Kullanıcı Kodu, 1 Tehdit Kodu Alttan ışıklı keypad Modüler VR20 Sesli Mesaj Arama Ünitesi Modüler RC2 Uzaktan Kumanda Ünitesi Bütün giriş ve çıkışlar elektronik korumalıdır
İletişim Bilgileri
Firma: Codeist Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler
Yetkili Kişi: MELİH OZMAN
Adres: PERPA TİC. MRK. B BLOK 1937
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3209595
Faks: (212) - 3209598
Web Sitesi: http://www.codesectech.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Güvenlik Sistemleri Kamera Sistemi Alın Hırsız Alarm Sistemi Hediye Edelim
YAZ KAMPANYASI EVİNİZ, İŞYERİNİZ VE SEVDİKLERİNİZİN GÜVENLİĞİ İÇİN… 4 ADET KAMERA + 1 ADET 4’ LÜ DVR KART + 1 ADET ADAPTÖR + 50 METRE KABLO ...
Codeist Güvenlik Sistemleri firma bilgileri. Codeist Güvenlik Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Codeist Güvenlik Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Codeist Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.