Colorex

Şirket Hakkında
1993 yılından bu yana gelen bilgi ve tecrübesiyle yapmış olduğu üretime destek olmak amacıyla 2006 yılında Bursada satış ofisi olarak faaliyet gösteren Colorex, Türkiye çapında satış ve hizmet vermektedİr.

Müşteri talebine uygun olarak geliştirilen renk seçenekleriyle, kalite sürekliliğini birinci öncelik olarak belirleyip, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, gelişen teknolojiyi takip edip, yenilikleri müşterileri ile paylaşan, ilke ve prensipleriyle plastik sektöründe kendine yer edinmiş bir firmayız.

Doğru fiyat ile yeni projelerinizde de çözüm ortağınız olmaktan, mutluluk duyarız...

Colorex
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Colorex
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: MURAT DOĞAN
Adres: ulu mah.kıbrıs şehitleri cad.yeşil han 52/4 no:66
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2721151
Web Sitesi: www.colorex.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Colorex firma bilgileri. Colorex adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Colorex ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Colorex firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.