Compact Production

Şirket Hakkında
İstanbulda bulunan prodüksiyon stüdyomuzda Reklam filmi çekimleri, Tanıtım filmi çekimi, seslendirme, film dublaj, video montaj, post prodüksiyon, alt yazı hizmetleri , müzik yapımı hizmetleri verilmektedir.Reklam jingleları , film montajı, santral seslendirme , kamera çekimi, IVR hizmetleri ve yabancı filmlerin türkçe seslendirilmesi yapılmaktadır. Konusunda uzman seslendirmen kadromuz ve video prodüksiyon editörlerimizle sizlere profesyonel görsel ve işitsel imaj hizmetleri sağlamaktayız.

Reklam filmi çekimi olarak profesyonel teknik ekip ve ekipmanlarımızla görsel tanıtım projelerinize en iyi çözümleri sunmaktayız. Televizyon Reklam filmi yapımı, tanıtım filmi çekimleriniz , şirketinizi veya ürünlerinizi tanıtıcı reklamlarınız için ekibimiz sizlere en iyi hizmeti sunmak adına hizmet vermektedir.
Compact Production
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Compact Production
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Fikret Tüfekçi
Adres: Atakent 1.Etap Kutlutaş A-08 D:27 Halkalı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4717800
Web Sitesi: www.compactproduction.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Compact Production firma bilgileri. Compact Production adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Compact Production ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Compact Production firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.