Computest Gebze Oto Ekspertiz

Şirket Hakkında
Computest Gebze Oto Ekspertiz servisi 2014 yılında kurulmuş. Tse belgeli garantili ekspertiz raporu hizmeti veren tarafsız ekspertiz servisidir.
Computest Gebze yetkili servisi olarak Türkiye geneli hizmet veren Computest oto ekspertiz merkezinin Gebze de yetkili oto expertiz merkezdir. Darıca ekspertiz için en yakın oto ekspertiz servisi olan firmamız gebze merkezde ekspertiz hizmeti vermektedir.
Ekspertiz gebze de 2014 yılından günümüze kadar detaylı ekspertiz oto raporu hazırlayıp tüm müşterilerimiz referansımızdır. sadece oto expertiz hizmeti veriyor, satın alacağınız aracın kaporta boya , motor mekanik, fren amartisör , akü lastik, iç dış olmak üzere tse belgeli ekspertiz raporu hazırlıyoruz.
Elektrikli otomobil ekspertizinde elektirikli aracınızın akü sağlamlık durumundan , motor , kaporta , fren sistemi, airbag gibi hayati önem taşıyan ve tamirat için yüksek maliyet gerektiren tüm noktaları kontrol ederek sonradan pişman olmamanız için her detaylı ekspertiz raporu hazırlıyor, hazırlamış olduğumuz ekspertiz raporları garantilidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Computest Gebze Oto Ekspertiz
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ferzi Zağ
Adres: Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi No;36 Gebze/ Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 2550340
Web Sitesi: gezzeotoekspertiz.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Computest Gebze Oto firma bilgileri. Computest Gebze Oto adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Computest Gebze Oto ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Computest Gebze Oto Ekspertiz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.