Confordus Ve Kabin Sistemleri

Şirket Hakkında


CONFORDUŞ

EFT YAPI ÜRÜNLERİ güvencesi ile 2005 yılında kurulmuş olan CONFORDUŞ, kaliteden asla taviz vermeyen, deneyimli kadrosu ve sürekli gelişen, geniş ürün yelpazesi ile duş kabini sektöründe öncü bir kuruluştur.


Ürünlerimizde; TSE ve İSO 9001 kalite standartlarına uygun birinci sınıf alüminyum, polistren ve cam kabinler için kırılmaz özelliğe sahip tamperli cam kullanılmaktadır. Conforduş için hijyen daima en önde gelir. Tüm modellerde; mikrop ve bakteri üremesini engelleyen kapalı ray sistemi ve anti bakteriyel silikonlar kullanılır. Her kabin uzman montaj ekipleri tarafından büyük bir özenle monte edilip müşteri hizmetine sunulur.


Conforduş, hızlı servis hizmeti, ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Ürünlerine garanti sınırları içerisinde uzman servis elemanlarından oluşan ekipleriyle 3 yıl ücretsiz servis hizmeti sunmaktadır.
Confordus Ve Kabin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Confordus Ve Kabin Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Duşakabin
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cam Balkon
Yetkili Kişi: SUAT DEMİRCİ
Adres: ŞEYHLİ MAH ESKİ ANKARA CAD NO 348
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5953262
Web Sitesi: www.confordus.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Confordus Ve Kabin firma bilgileri. Confordus Ve Kabin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Confordus Ve Kabin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Confordus Ve Kabin Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.