Control Telekominikasyon Ve Bilişim Hizmetleri

Şirket Hakkında
Misyonumuz

Ticari firmaların internetten en yüksek verimi almaları konusunda bir bilinç oluşturmaktır.Firmalar için vaz geçilmez öneme sahip bir web sitesinin nasıl olması gerektiği konusunda danışmanlık ve eğitim vermeyi hizmetimizin parçası haline getirmektir.

Vizyonumuz

Değişen ve gelişen iş dünyasında üretkenliği, dinamizmi, kaliteyi, özgün fikirleri, pozitif bakış açısını ön planda tutarak, müşterilerimiz ile uzun vadeli bir işbirliği içerisinde çalışmak, en uygun ve en iyi çözümleri sunarak yerli ve yabancı sektörlere yeni, güçlü imajlar ve markalar meydana getirerek kalıcı üstünlükler sağlamaktır
Control Telekominikasyon Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Control Telekominikasyon Ve Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Mehmet Furkan ALPER
Adres: destek@control.com.tr www.control.com.tr
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2701234
Web Sitesi: http://www.control.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Control Telekominikasyon Ve firma bilgileri. Control Telekominikasyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Control Telekominikasyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Control Telekominikasyon Ve Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.