Çözüm Ld.şti

Şirket Hakkında
Çözüm Ld.şti, İstanbul ili bakırköy adresinde bulunmaktadır. Firma Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi serpil ataman dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çözüm Ld.şti
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: serpil ataman
Adres: bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5711066
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Rodi, Lcwaikiki, Defacto Orjinal T-shirtler
3200 adet Rodi, LCWaikiki, DeFacto Orjinal Bay Bayan T-Shirtler. Ürünlerimizin orjinalliği konusunda garanti veriyoruz. Fiyatlarımız çok uygundur, ...
Gezer Serisinde Terlik
4500 adet Gezer'in bayan ve çocuk terliği. Mağazanızda yada pazarda satmanız için Çok uygun fiyat... Tüm terlikler serisindedir. Tel: 0212 571 10 6...
Çözüm Ld.şti firma bilgileri. Çözüm Ld.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çözüm Ld.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çözüm Ld.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.