Cs Hidrodinamik Enerji Ltd.

Şirket Hakkında
" AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ "

Mekanik, ısı ve hidrodinamik mühendisliği sektöründe 20 yıldır faaliyet gösteren firmamız, 1999 yılında Türkiye’de ilk defa Zodiac Prefabrik yüzme havuzu montajı ile ilerlediği kulvarda Patenti kendimize ait çelik havuz paneli imalatıyla ilklere imza atmaya devam etmektedir.

" Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" atasözümüz uyarınca, Sizlere “Sınırsız Ölçü ve şekilde” prefabrik havuz taahhütlerimiz konusunda bu web sitemiz vasıtasıyla bilgi vermek istedik.

Havuz duvarlarını oluşturan panellerimizin üretildiği İstanbul’daki fabrikamızda bulunan makine parkı ve prosesler, son teknoloji harikası işleme tezgahlarıyla donatılmıştır.
Çelik panellerimiz, galvaniz çelik saclardan, tüm kesim işleme ve büküm vb gibi işlemlerle 0, 2 mm hassasiyetle, Nümerik kontrollü bilgisayarlı tezgahlarda üretilmektedir.

Patent özelliğinin de açıklandığı patent belgelerimiz, kendimize özgün çalışmalarımızın simgelerinden biridir.

Klasik konvensiyonel betonarme yüzme havuzları ile Prefabrik Liner kaplamalı yüzme havuzları arasındaki farklılıkları Neden Prefabrik Havuz ? kısmında sizler için özetledik.

Tamamen bize ait bazı referanslarımızın yapım tekniklerini, E-Broşür formatındaki tanıtım CD mizin içinde ayrıntılı bir şekilde izleyebilirsiniz..

web sitemize ve tanıtım CD mizi izlemeye ayıracağınız zaman için şimdiden teşekkür eder, Yüzme havuzu ile ilgili tüm gereksinimleriniz konusunda sizlere teklif vermekten onur duyacağımızı bilmenizi isteriz.
Cs Hidrodinamik Enerji
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cs Hidrodinamik Enerji Ltd.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Sonat Akdik
Adres: Altınkum Mah. Atatürk Bulvarı 230 No 3
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2287959
Web Sitesi: www.prefabrikhavuz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cs Hidrodinamik Enerji firma bilgileri. Cs Hidrodinamik Enerji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cs Hidrodinamik Enerji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cs Hidrodinamik Enerji Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.