Csr Makine İmalat Ve Tasarım Sanayi

Şirket Hakkında
CSR Makine; CNC Router, Ahşap İşleme Makineleri, Özel Üretim Makine ve AR-GE odaklı müşterilerinin isteği doğrultusunda Tasarımdan imalata makina üretimi yapmaktadır.
Sektöründe CNC Routeri kendi bünyesinde tamamı yerli üretim olarak üretimini yapmaktadır. CSR MAKİNE İMALAT ve TASARIM SANAYİ bünyesini güçlendirerek hızlı bir şekilde mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanarak ürün kalitesinde sürekli bir gelişim sağlayıp, müşterilerimizin taleplerine esnek ve yenilikçi çözümler sunmaktadır.
Csr Makine İmalat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Csr Makine İmalat Ve Tasarım Sanayi
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: İlhami Cesur
Adres: Fevzi Çakmak Mah. 10655. Sok. No: 11
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 2627887
Web Sitesi: http://www.csrmakine.com
Ürünleri
İşleme Ölçüsü 500x400x100 MM Linear Kızak Yüksek Hassasiyet HRJ Serisi Salgı Emici Kaplinler Vidalı mil ve Bilyalı Somun Tahrih Sistemi 14000 RPM ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Csr Makine İmalat firma bilgileri. Csr Makine İmalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Csr Makine İmalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Csr Makine İmalat Ve Tasarım Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.