Ct Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2009 yılında mağaza, stant, pos cihazları ve kiokslarımızın tepe şirketi olarak kurulmuştur. Amaç tüm şirket ve iş türlerimizi birleştirerek daha çok büyümek ve şirket hedeflerine bir adım daha yaklaşmaktır. Sektörünü kuran ve lideri olan şirketimiz 4 ana iş türümüzde de ilkleri başarmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Taklit eden değil ürüten bir şirkettir. İstikrarlı olarak büyümeye devam etmektedir.
Sektörümüz kurmadan önce abone sahipleri kurum ve banka önlerinde saatlerce kuyruklarda beklemekte ve büyük zahmetler çekmekteyken şimdi yürüme mesafesinde ya da her zaman uğrak noktası olan işletmelerinin içerisinde tüm işlemlerini hizmet noktalarımızdan rahatlıkla yapabilmektedir. Siz müşterilerimize hizmet etmekten gurur duymaktadır.
Ct Danışmanlık Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ct Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: Dursun DÜZDURAN
Adres: Fatih Mahallesi Yakacık Yolu Cad. No :78 CT Plaza Ortadağ Mevkii Sancaktepe İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3114445
Faks: (216) - 5616987
Web Sitesi: www.ctgrup.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ct Danışmanlık Ve firma bilgileri. Ct Danışmanlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ct Danışmanlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ct Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.