Ctp Mühendislik

"soğutma kulesi"

Şirket Hakkında
Hakkımızda


CTP Mühendislik ; mühendislik çözümleri ve yüksek kalite beklentisi olan müşterilerimizin endüstriyel uygulamalar alanındaki çözüm ortağı ve teknik danışmanı olarak kurulmuştur.



Uzman uygulayıcısı olduğumuz uluslararası ve güçlü Türk markalar ile mevcut veya muhtemel sorunlarınıza en son teknoloji ürünler ile mühendislik çözümleri üretmekteyiz. Özellikle sanayisi hızla gelişmekte olan ülkemizin sanayi bölgelerinde ortaya çıkan endüstriyel uygulama ihtiyaçlarına dünya standartlarında tek bir elden çözüm üretmekteyiz.



Hizmet verdiğimiz iş alanlarında yaptığımız doğru uygulamalar ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma ilkelerimiz ile bölgesel ve Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.



Özellikle nitelikli işgücü ve bilginin gereksinim duyulduğu uygulamalarda gerek masa başında gerekse de saha mühendisi arkadaşlarımız ile birlikte projenin büyük veya küçük olmasına bakmaksızın müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda en uygun çözümleri üretmekteyiz.



Tecrübeli teknik kadromuz ve sahip olduğumuz yüksek bilgi birikimimiz ile müşterilerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek amacıyla en güncel mühendislik tekniklerini ve son teknoloji ürünlerini yaptığımız çalışmalarda kullanıyoruz. Kurulduğu ilk günden beri her zaman ilkleri ve yenilikleri uygulamayı hedefleyen firmamız; özellikle ahşap ve metal konstruksiyon kullanmadan yalnızca 304 kalite krom bağlantı elemanları ile ctp ve pvc malzemelerle su soğutma kulesi imal ediyoruz. Ayrıca firmamız ihtiyaç duyabileceğiniz tüm teknik ve endüstriyel uygulamalara kendi bünyesinde çözüm üretmektedir.



Sektördeki haklı ünvanımızı teknik bilgi ve tasarruf sağlayan uygulama metotlarımız ile perçinliyoruz.



Mühendisliğe ihtiyaç duyduğunuz her zaman sizlerle olmak ümidiyle...



Saygılarımızla,
Ctp Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Su soğutma kulesi ctp
İletişim Bilgileri
Firma: Ctp Mühendislik
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Vedat Temiz
Adres: İstanbul İrtibat : Nişantepe Mah.nişantepe Cad.şensok.no:5 Çekmeköy/istanbul gaziantep İrtibat : Sanayi Mah. 60021 Nolu Sok No:7 küsget / Şehitkamil / Gaziantep
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3046868
Web Sitesi: www.susogutmakulesi.com.tr
Ürünleri
CTP SU SOĞUTMA KULESİ
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ctp Mühendislik firma bilgileri. Ctp Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ctp Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ctp Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.