Çukurova Baharat Gıda San. Tic.ve Paz.

Şirket Hakkında
“Çukurova Baharat Gıda Sanayi Ticaret ve Pazarlama” Mersin Toroslar’da 3.000 metrekare alan üzerinde 1.800 metrekare kapalı alanda, yıllık 800 ton işleme kapasiteli kendi tesisinde faaliyet göstermektedir. Firmamız başta 80 çeşit baharat olmak üzere pasta malzemeleri ve harçlardan oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. İşlem kapasitesi ve pazar payı yönünden bölgesinde lider olan Çukurova Baharatları, aldığı "TSE ISO EN 22000" sertifikasıyla kalitesini ve Güvenilirliğini belgelemiştir.

Yurtiçinde Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu pazarına hakim "Çukurova Baharatları"nı Karadeniz, İç Anadolu, Kuzey Kıbrıs ve Irak’ta da görmek mümkündür.

Kurulduğu günden bu yana gelişen teknolojileri takip ederek, uluslararası standartlarda faaliyet gösteren Firmamız, mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal sertifikasyonlar ile hijyenik koşullarda üretim yapıyor, yeniliklere açık, istikrarlı ve sağlıklı büyümeyi kendisine hedef belirleyen Çukurova Baharatları, bir gıda üreticisi olarak üretimde hijyen ve kaliteden ödün vermeden, Türk halkının damak tadına hitap eden sağlıklı ürünler üreterek her geçen gün gelişmekte olan ve 30 yılı aşkın süredir hizmet veren bir firmadır.
Çukurova Baharat Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yıllık 600 Ton İşleme Kapasiteli Fabrikamızda Gıda Türü Baharatlar, Harçlar ve Pasta Katkı Maddeleri Grupblarında Toplam 130 Kalem Ürün Paketlemektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Çukurova Baharat Gıda San. Tic.ve Paz.
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: Tuğrul Dolgun
Adres: Çukurova Mh. Mimarsinan Blv. 230. Vd. No:9
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 3244325
Web Sitesi: www.cukurovabaharat.com
Ürünleri
Hazırladığımız Özel Sucuk Baharatı Karışımı Yaygın Olarak Kullanılmaktadır.Sucukta Aranan Renk, Tat, Koku Gibi Özellikleri Tam Kıvamında Verir. ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çukurova Baharat Gıda firma bilgileri. Çukurova Baharat Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çukurova Baharat Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çukurova Baharat Gıda San. Tic.ve Paz. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.